

## **TIMETABLE**

Saturday 7 August		Gates Open 08.00	
09.00 - 09.20	Ginetta GT Academy	Qualifying	20 mins
09.30 - 10.30	Intelligent Money British GT Championship	Practice	60 mins
10.40 – 11.00	GB3 Championship	Qualifying	20 mins
11.10 – 11.25	500cc Formula Three	Qualifying	15 mins
11.35 – 11.55	Protyre Motorsport Ginetta GT5 Challenge Championship	Qualifying	20 mins
12.05 – 13.05	Intelligent Money British GT Championship	Practice	60 mins
13.15 – 13.35	MSVR Elise Trophy	Qualifying	20 mins
13.45 – 14.05	GB3 Championship	Race 1	10 laps (20 mins max)
14.05 – 14.45	Lunch Break		40 mins
14.45 – 15.05	Ginetta GT Academy	Race 2	20 mins
15.20 – 15.40	MSVR Elise Trophy	Race 3	20 mins
15.55 – 16.05	Intelligent Money British GT Championship GT3 (1)	Practice	10 mins
16.09 – 16.19	Intelligent Money British GT Championship GT3 (2)	Practice	10 mins
16.23 – 16.33	Intelligent Money British GT Championship GT4 (1)	Practice	10 mins
16.38 – 16.48	Intelligent Money British GT Championship GT4 (2)	Practice	10 mins
17.00 – 17.15	500cc Formula Three	Race 4	15 mins
17.30 – 17.50	Protyre Motorsport Ginetta GT5 Challenge Championship	Race 5	20 mins
18.05 – 18.25	MSVR Elise Trophy	Race 6	20 mins

Sunday 8 August		Gates Open 07.30	
09.00 – 09.15	Intelligent Money British GT Championship	Warm Up	15 mins
09.25 - 09.40	Aston Martin Owners' Club –	Qualifying	15 mins
	The Dudley Coram Commemorative Race		
09.55 – 10.15	Protyre Motorsport Ginetta GT5 Challenge Championship	Race 7	20 mins
10.40 – 11.40	Intelligent Money British GT Championship	Race 8	60 mins
11.55 – 12.10	500cc Formula Three	Race 9	15 mins
12.25 - 12.45	GB3 Championship	Race 10	10 laps (20 mins max)
13.00 – 13.20	Ginetta GT Academy	Race 11	20 mins
13.20 – 14.20	Lunch Break		60 mins
14.25 – 14.45	Protyre Motorsport Ginetta GT5 Challenge Championship	Race 12	20 mins
15.00 – 15.20	GB3 Championship	Race 13	10 laps (20 mins max)
15.35 – 15.55	Aston Martin Owners' Club –	Race 14	20 mins
	The Dudley Coram Commemorative Race		
16.20 – 17.20	Intelligent Money British GT Championship	Race 15	60 mins
17.35 – 17.55	Ginetta GT Academy	Race 16	20 mins

<sup>\*</sup> All timings are provisional and subject to change





